"Heerlijk, vers en eerlijk;
al meer dan 85 jaar"

Onze service

Net iets meer doen voor onze klant; dat is waar we voor staan. Korte lijnen met onze klanten staan hierin centraal. Binnen de Firma Blanken uit dit zich in een direct en bereikbaar contactpersoon voor u als klant. Iemand die voor u klaarstaat, en met u meedenkt.

Naast een direct contactpersoon maakt de Firma Blanken gebruik van het uiterst gebruiksvriendelijke bestelsysteem InOne. Ook hierin willen we net iets meer doen voor onze klanten. Heeft u liever dat we u opbellen om de bestelling te noteren, of dat u ons de bestelling toestuurt? Geen enkel probleem; wat voor u het fijnst is.

Onze manier van leveren

Om onze snelle levertijden te kunnen blijven garanderen hebben wij al ons transport in eigen beheer. Onze vertrouwde chauffeurs komen graag bij u langs om onze heerlijke, verse en eerlijke producten bij u te brengen. En… om deze First in, First out voor u op te ruimen!

Zo kunt u direct aan de slag met hetgeen waar u goed in bent; uw passie voor food overbrengen op uw klanten.

Onze service in drie pijlers:

 • Een direct contactpersoon die met u meedenkt
 • Snelle leveringen door het transport in eigen beheer
 • Toegang tot het uiterst gebruiksvriendelijke bestelsysteem InOne

 

Bent u benieuwd naar wat we u kunnen bieden? We staan zowel telefonisch als via de mail klaar voor u om samen te kijken naar de mogelijkheden. 

Neem contact op

Onze producten

 • Eieren en eiproducten

  Specialist op het gebied van eieren sinds 1933. Dat merk en proef je in alles. Door het dagelijkse contact met onze pluimveehouders kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

 • Hollandse kaas

  Vanwege onze jarenlange ervaring en passie voor kaas hebben wij door de jaren heen een compleet assortiment samengebracht van de mooiste Hollandse kazen.

 • Buitenlandse kaas

  De Firma Blanken biedt een brede selectie van buitenlandse kazen aan; van een Franse Reblonchon tot Italiaanse Pecorino. We zijn van alle markten thuis.

 • Noten

  Noten. Onmisbaar binnen een lekkere salade of op een goede borrelplank. Daarom bieden wij de fijnste selectie noten aan; aansluitend op de vraag vanuit onze klanten.

 • Tapas

  Van de meest smaakvolle pesto’s en tapenades tot aan zongedroogde tomaten. Om onze klanten in alle gemakken te kunnen voorzien bieden wij een gevarieerd en steeds vernieuwend aanbod aan binnen de tapas.

 • Boters en romen

  Boter; een product dat niet gemist kan worden in de keuken. Vandaar dat ook voor deze productgroep een divers aanbod ontwikkeld is binnen de Firma Blanken.

Meer nieuws

Actueel bij Firma Blanken

Nieuwe website door I-Pulse

De afgelopen maanden zijn wij intensief bezig geweest met de jongens van I-Pulse om een nieuwe website op te zetten.

Nieuwe lijn koelcellen

Samen met KTB Ede hebben we de nieuwste lijn koelcellen geïnstalleerd. 

Een frisse uitstraling

De afgelopen maanden hebben wij, ondanks de moeilijke periode omtrent het coronavirus, niet stilgezeten.

Firma Blanken maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In de Disclaimer is hier meer over te lezen.

OK